Hodnocení škol a učitelů

Soukromá střední umělecká škola Ave Art Ostrava, s.r.o.

Název: Soukromá střední umělecká škola Ave Art Ostrava, s.r.o.
Adresa: Hasičská 550/50,
70030 Ostrava-město
Web školy: http://www.aveart.cz

 
Hodnotit školu Přidat učitele Dej vědět kamarádovi
 
 

Průměrné hodnocení školy1.25celkem 354 hodnocení

Průměrné hodnocení učitelů3.92celkem 5 hodnocení

 
 

Hodnocení školy

Soukromá střední umělecká škola Ave Art Ostrava, s.r.o.

354 hodnocení

 
Útulnost: 1.22
Možnost stravování: 1.25
Vybavení: 1.23
Podpora vzdělávání: 1.27
Spolupráce s žáky: 1.28
Nálada na škole: 1.25
Datum Průměrné
hodnocení
Útulnost Možnost stravování Vybavení Podpora vzdělávání Spolupráce s žáky Nálada na škole Komentář Funkce
22.09.2023 3.3 3 2 5 3 3 4 Musíte si všechno koupit za své, měsíční poplatek je jen výplata učitelů. Peníze do vybavení školy skoro vůbec nejdou. Samé lži...
27.05.2023 3.5 4 1 4 4 4 4 Ve škole je dobrá atmosféra. Učitele jsou v pohodě. Školu doporučuji.
07.05.2023 1.5 1 3 1 1 2 1 Škola se platí, žáci pak myslí, že jim všechno patří (i učitelé). S žáky je těžká domluva, spoustu z nich neví proč na škole jsou.
01.01.2023 5 5 5 5 5 5 5
17.09.2022 1.2 1 1 1 1 2 1 Vystřídala jsem více škol, tak mám srovnání. líbí se mi kvalitní vybavení a individuální přístup ke každému
19.11.2020 1 1 1 1 1 1 1
15.05.2020 1.2 2 1 1 1 1 1
24.01.2020 4.8 5 5 4 5 5 5
22.01.2020 1.5 1 3 1 1 2 1
24.11.2019 5 5 5 5 5 5 5 Stojí za nic, ředitel naprostý šašek, samá přetvářka.
08.10.2019 4.5 3 5 5 5 5 4 odstudováno, ale musím dodat ... neradím nikomu xD ... pokud plánujete dále studovat... rozhodně vyberte jinou školu ;)
01.10.2019 5 5 5 5 5 5 5 Předchozí hodnocení si naklikala škola samotná :) Myslím, že už jen z toho vyplývá, jaká škola je :D
27.09.2019 4.2 4 5 4 4 4 4 Mizerné řešení rozvrhů. Na škole vzniká chaos. Byly řečeny návštěvy galerií, školní aktivity a nic. Jen lži!
27.09.2019 1.5 1 3 2 1 1 1 Velice špatná škola, chování ke studentům je tvrdě arogantní a sakrkastické, ředitel je odporně chamtivý. Žádná svoboda projevu
27.09.2019 4.2 2 3 5 5 5 5 Škola je vedena více jako firma než li jako škola. Vedení myslí jen na to jak vytřískat ze svých studentů co nejvíce peněz a nic jiného

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>

Statistika

Počet škol: 3174
Počet učitelů: 12872
Počet hodnocení: 184643