Hodnocení škol a učitelů

ZŠ Okružní 4685

Název: ZŠ Okružní 4685
Adresa: Okružní 4685,
76005 Zlín
Web školy: http://www.zsokruzni.zlinedu.cz/

 
Hodnotit školu Přidat učitele Dej vědět kamarádovi
 
 

Průměrné hodnocení školy2.72celkem 31 hodnocení

Průměrné hodnocení učitelů3.05celkem 172 hodnocení

 
 

Hodnocení školy

ZŠ Okružní 4685

31 hodnocení

 
Útulnost: 2.65
Možnost stravování: 2.87
Vybavení: 2.35
Podpora vzdělávání: 2.77
Spolupráce s žáky: 2.87
Nálada na škole: 2.81
Datum Průměrné
hodnocení
Útulnost Možnost stravování Vybavení Podpora vzdělávání Spolupráce s žáky Nálada na škole Komentář Funkce
15.05.2019 2.8 2 3 2 3 3 4
11.05.2019 3.7 3 5 3 3 4 4 Chování vedoucí školní jídelny je příšerné,je neochotná a na děti zlá. Jídla jsou nechutná.
16.04.2019 3.5 2 4 3 5 3 4 Fuj
04.03.2019 1 1 1 1 1 1 1
21.01.2019 3.8 3 5 2 4 4 5 chování vedoucí školní jídelny je příšerné,křičí a vulgárně nadává dětem,které zapomenou kartičku,nebo nemají objednaný oběd.
21.11.2017 3.5 5 5 5 3 2 1
02.10.2017 5 5 5 5 5 5 5
01.09.2017 4 4 4 2 4 5 5 Útulnost- barevná možná je, čistá určitě ne (záchody) Strava- automat pouze na 0,5, obědy jsou občas taky zážitek Nálada - otřesná
07.08.2017 3.2 4 3 2 2 4 4 Sice je to dobrá škola, ale svůj názor vůbec nemůže říct. Na škole se objeví nějaká šikana, ale vyřeší se to sníženou známkou.
23.07.2017 2.2 2 1 1 3 3 3 Pokud vychytáte dobré učitele, tak je to fajn. Škola je jinak průměrná. Přístup žáků a některých učitelů je strašný.
18.06.2017 2.3 3 1 2 4 3 1
16.05.2017 2.8 3 2 2 3 4 3 Nejhorší na skole je Kolařík a Nikova Kolařik se neumí chovat k žákům a už vůbec ne k holkam A bydlí ve škole!!
19.03.2017 1.5 2 1 1 1 2 2
18.12.2016 2.8 2 5 3 3 2 2
03.12.2016 3.3 2 4 3 3 4 4 NAPROSTO NEJHORSI SKOLA. UCITELE SE DO ZAKU NAVAZEJI, NERESPEKTUJI. SEROU SE DO OSOBNIHO ZIVOTA V TOM NEJVETSIM MERITKU. PAN KOLARIK BYDLI VE SKOLE.

1 2 3 > >>

Statistika

Počet škol: 2877
Počet učitelů: 11860
Počet hodnocení: 172604