Hodnocení škol a učitelů

Zs jenišovice

Název: Zs jenišovice
Adresa: Jenisovice 180 180,
46833 Jablonec nad Nisou

 
Hodnotit školu Přidat učitele Dej vědět kamarádovi
 
 

Průměrné hodnocení školy4.2celkem 13 hodnocení

Průměrné hodnocení učitelů3.25celkem 8 hodnocení

 
 

Hodnocení školy

Zs jenišovice

13 hodnocení

 
Útulnost: 4.15
Možnost stravování: 4.46
Vybavení: 3.54
Podpora vzdělávání: 4.08
Spolupráce s žáky: 4.62
Nálada na škole: 4.38
Datum Průměrné
hodnocení
Útulnost Možnost stravování Vybavení Podpora vzdělávání Spolupráce s žáky Nálada na škole Komentář Funkce
06.02.2022 1 1 1 1 1 1 1 není co říct
24.06.2019 3.8 3 4 2 4 5 5 Nejhorší základní škola v Libereckém kraji. Dalo by se říct, že dokonce i v celé ČR. Kriminál ! . NIKDY SEM NEDÁM SVÉ DĚTI ! FUJ HAMBA!
20.06.2019 4.3 4 5 2 5 5 5 nejhnusnější a nejhorší základní škola, vůbec se nedivím že má titul nejhorší školy v kraji! krade se tam
26.03.2019 5 5 5 5 5 5 5 nedáveite tam svoje haranty, je to nejhorší škola v kraji, radšej do koncentráku než tama
19.11.2018 5 5 5 5 5 5 5 měl jsem rád vlčka, teď když ale odešel tak tam není normální učitel, možná tak vavřich
19.11.2018 5 5 5 5 5 5 5 radšu do gulagu než tam
19.11.2018 4 5 5 4 3 4 3 Učitelé jsou hrozní, ve školní jídelně mi nechutná. Škola vypadá, i je hnusná. Skoro všechno je zničené.
19.11.2018 5 5 5 5 5 5 5 nenávidím to tam
19.11.2018 5 5 5 5 5 5 5
23.10.2018 4 4 3 3 4 5 5
23.09.2018 3.8 4 5 2 3 5 4 Nic moc škola, radši dávejte haranty někam jinam. Jídelna je příšerná, počítače nové, ale pomalé. Učitelé taky nic moc
26.06.2018 4.2 3 5 4 4 5 4 nenávidím tuhle školu
20.09.2017 4.5 5 5 3 4 5 5 nejhorší škola

Statistika

Počet škol: 3047
Počet učitelů: 12463
Počet hodnocení: 180384