Hodnocení škol a učitelů

Sunny Canadian International School

Název: Sunny Canadian International School
Adresa: Straková 522,
25242 Jesenice, Osnice
Web školy: http://www.sunnycanadian.cz

 
Hodnotit školu Přidat učitele Dej vědět kamarádovi
 
 

Průměrné hodnocení školy2.11celkem 25 hodnocení

Průměrné hodnocení učitelů2.35celkem 4 hodnocení

 
 

Hodnocení školy

Sunny Canadian International School

25 hodnocení

 
Útulnost: 1.68
Možnost stravování: 1.84
Vybavení: 1.92
Podpora vzdělávání: 2.24
Spolupráce s žáky: 2.56
Nálada na škole: 2.44
Datum Průměrné
hodnocení
Útulnost Možnost stravování Vybavení Podpora vzdělávání Spolupráce s žáky Nálada na škole Komentář Funkce
18.01.2024 2 1 1 1 3 3 3
15.11.2023 3 2 3 2 3 4 4
15.09.2023 1 1 1 1 1 1 1
01.06.2023 1 1 1 1 1 1 1 U nás ve škole je hrozně moc ruských a ukrajinských dětí, které pak šikanuji nás, české děti, nemáme jak se bránit, bojím se tam :(((
20.10.2022 3.3 4 2 2 3 4 5 Na skole jsem studentem uz nekolik let. Vedeni je absolutne nekompetentni. Od nastupu p.Koznarove jde vsechno z kopce. AP je povinne-nejsem mentalneok
11.06.2022 3.2 2 1 2 5 5 4 Výuka ve škole je pro nás velkým zklamánim, velká fluktuace učitelů, akademicky slabá, suplováni, nedostudovaní učitelé, podpora dětí
25.05.2022 1 1 1 1 1 1 1
22.05.2022 1 1 1 1 1 1 1
18.04.2022 1 1 1 1 1 1 1
13.01.2020 1.3 1 1 1 2 2 1 Skola je krasna a moderní,ucitele mají skvělou naladu a dokážou pomoci.Deti se vzdy neco nauci a chodi domu s úsměvem ze skoly..a to je nejdul
13.01.2020 1.2 1 1 2 1 1 1 Ve škole mám dvě děti už několik let. Je to velmi milé místo s přátelskou a přívětivou atmosférou. Akademicky se jedná o silnou školu.
11.12.2019 1.3 1 1 1 2 1 2
15.08.2019 3.2 2 4 3 3 4 3 Na první dojem se zdá škola fantastická. Ale opak je pravdou. Učitelé se tu neustále střídají. Škola nestojí za cenu která se zde platí.
31.07.2019 2 1 2 3 2 2 2 Učitelé se snaží nabízet velmi kvalitní vzdělávání. Ve většině naslouchají rodičům i žákům. Škola je spíše akademicky zaměřen
07.07.2019 1.8 1 1 2 2 3 2

1 2 > >>

Statistika

Počet škol: 3163
Počet učitelů: 12848
Počet hodnocení: 184233