Hodnocení škol a učitelů

   Střední odborná škola elektrotechnická, Centrum odborné přípravy Hluboká nad Vltavou

Název: Střední odborná škola elektrotechnická, Centrum odborné přípravy Hluboká nad Vltavou
Adresa: Zvolenovská 537,
37341 Hluboká nad Vltavou
Web školy: http://www.sosehl.cz

 
Hodnotit školu Přidat učitele Dej vědět kamarádovi
 
 

Průměrné hodnocení školy1.89celkem 51 hodnocení

Průměrné hodnocení učitelů2.78celkem 33 hodnocení

 
 

Hodnocení školy

Střední odborná škola elektrotechnická, Centrum odborné přípravy Hluboká nad Vltavou

51 hodnocení

 
Útulnost: 2.06
Možnost stravování: 1.76
Vybavení: 1.86
Podpora vzdělávání: 2.06
Spolupráce s žáky: 1.84
Nálada na škole: 1.76
Datum Průměrné
hodnocení
Útulnost Možnost stravování Vybavení Podpora vzdělávání Spolupráce s žáky Nálada na škole Komentář Funkce
08.11.2022 1 1 1 1 1 1 1
03.12.2018 3.7 5 1 3 5 3 5
10.11.2017 3.7 5 5 5 5 1 1 Jedna dvě, krtek jde, krtek si jde pro tebe!
10.11.2017 3.7 5 5 5 5 1 1 Škola docela na pohodu. Po ránu je nejlepší kafe na benzíně, a obědy penny pizza. Po ránu nejlepší odpálit brko
08.01.2017 4.5 5 4 5 5 5 3 lezou mi sem myši na pokoj hrozný nepořádek na pokojích.
10.05.2016 1 1 1 1 1 1 1 Já byl spokojen. Až na nějaké blbce spolužáky to bylo OK. K matuře mě připravili tak,že jsem ji udělal. Jen trochu modernizace to chce.
01.04.2016 1.5 2 1 2 2 1 1 Já to vidím asi takhle: zlaté časy,kdy jsem se skoro o nic nestaral a nemusel makat! Jsou prý daleko horší školy v okolí... :)
18.03.2016 1.8 3 2 2 1 2 1 Je to uz chvile co jsem pryc,ale tenkrat to nic moc nebylo. Skola je sice v prirode,ale chtelo by to modernizaci jsko sul. Ale vse je o penezich...
04.03.2016 1.8 3 1 1 1 3 2 Já na školu vzpomínám rád,hlavně na některé učitele IT. Po čase musím uznat,že zpravidla měli téměř ve všem pravdu. Učte se!!!
02.01.2016 3.8 2 4 2 5 5 5
02.01.2016 2.5 3 1 2 4 2 3
27.10.2015 1.5 2 1 1 1 2 2 Jsou lepší školy, ale jde to. Hlavně, že tam naučí a připraví dobře k matuře. Už jsem nějaký rok v prac. procesu a vzpomínám na škol
06.11.2014 4.3 5 5 5 5 5 1 Jooooo...
04.11.2014 4.3 5 3 4 5 5 4 Vraťte mi ty roky co jsem tu byl zpět... Co se týče všeobecných předmětu, tak to je ještě OK, ale odborné předměty tam je to hoooodně
04.11.2014 5 5 5 5 5 5 5

1 2 3 4 > >>

Statistika

Počet škol: 3174
Počet učitelů: 12872
Počet hodnocení: 184643