Hodnocení škol a učitelů

Gymnázium Otrokovice

Název: Gymnázium Otrokovice
Adresa: tř. Spojenců 907,
76502 Otrokovice
Web školy: http://www.gyotr.cz

 
Hodnotit školu Přidat učitele Dej vědět kamarádovi
 
 

Průměrné hodnocení školy1.78celkem 41 hodnocení

Průměrné hodnocení učitelů1.94celkem 223 hodnocení

 
 

Hodnocení školy

Gymnázium Otrokovice

41 hodnocení

 
Útulnost: 1.78
Možnost stravování: 1.59
Vybavení: 1.88
Podpora vzdělávání: 1.88
Spolupráce s žáky: 1.78
Nálada na škole: 1.76
Datum Průměrné
hodnocení
Útulnost Možnost stravování Vybavení Podpora vzdělávání Spolupráce s žáky Nálada na škole Komentář Funkce
11.10.2023 5 5 5 5 5 5 5 Jsem žák této školy, a hodnocení my přijde docela kruté. Dovolte mi jej zlepšit.
14.06.2023 4.5 4 4 4 5 5 5
22.01.2023 4 3 3 3 5 5 5 I s odstupem času se nemohu zbavit špatného dojmu z tohoto gymnázia. Je ostuda, jací "učitelé" tam (stále!) učí.
15.01.2023 1.7 2 3 2 1 1 1
01.09.2022 3.2 3 2 4 5 1 4 Tragédie, učitelé jsou příšerní. Komunikace s nimi je taktéž otřesná...
14.07.2021 3.7 4 2 3 3 5 5 Příšerné, učitelé nekompetentní, zakomplexovaní, bez energie. Až na pár pozitivních výjimek (Psíková, Gajdošík, Tkadlecová…).
08.06.2021 5 5 5 5 5 5 5 NE
20.04.2020 1 1 1 1 1 1 1
22.09.2018 1.2 1 1 2 1 1 1
16.04.2018 1 1 1 1 1 1 1
23.12.2017 1 1 1 1 1 1 1
16.06.2017 3 3 2 3 3 3 4
02.02.2017 1.5 3 1 2 1 1 1
12.01.2017 3.5 4 3 4 3 4 3 Podprůměrně vybavené učebny, malá tělocvična, špatné výsledky školy, špatná komunikace. Zvažte umístění dítěte dle reference.
13.11.2016 1 1 1 1 1 1 1 Úžasná škola, rodinné prostředí, skvělý přístup, bezvadní učitelé.

1 2 3 > >>

Statistika

Počet škol: 3174
Počet učitelů: 12872
Počet hodnocení: 184643