Hodnocení škol a učitelů

EDUCAnet - Soukromé gymnázium Ostrava, s.r.o

Název: EDUCAnet - Soukromé gymnázium Ostrava, s.r.o
Adresa: Mjr. Nováka 1455/34,
70030 Ostrava-město
Web školy: http://www.ostrava.educanet.cz

 
Hodnotit školu Přidat učitele Dej vědět kamarádovi
 
 

Průměrné hodnocení školy1.13celkem 219 hodnocení

Průměrné hodnocení učitelů0celkem 0 hodnocení

 
 

Hodnocení školy

EDUCAnet - Soukromé gymnázium Ostrava, s.r.o

219 hodnocení

 
Útulnost: 1.12
Možnost stravování: 1.18
Vybavení: 1.11
Podpora vzdělávání: 1.11
Spolupráce s žáky: 1.13
Nálada na škole: 1.14
Datum Průměrné
hodnocení
Útulnost Možnost stravování Vybavení Podpora vzdělávání Spolupráce s žáky Nálada na škole Komentář Funkce
08.12.2019 1 1 1 1 1 1 1 Dobrá škola. Doporučuji.
07.12.2019 1.2 1 2 1 1 1 1
01.12.2019 1 1 1 1 1 1 1 Mám tu školu ráda ❤
29.11.2019 1 1 1 1 1 1 1 Škola je velice příjemná a je tu skvělý kolektiv,který mě krásně akceptoval. Příjemní učitelé,kteří se snaží pomáhat studentům
25.11.2019 1 1 1 1 1 1 1 Škola je :^D, zhrzené komentáře neberte vážně ;-P Školu
20.11.2019 3.2 1 2 3 5 5 3 vycházíSeŽákůmVstřícDleHesla"PlatímSiTo,TudížSiMůžuDělatCoChci",ŽáciSeOmlouvajíSami aZneužívajíToho,často se střídají učitelé
17.09.2019 1 1 1 1 1 1 1 Nastoupila jsem právě do prvního ročníku a jsem nadšená ze školy i přístupu učitelů a celkové atmosféry ve škole ♡♡♡ ♡♡♡
10.01.2019 1.2 1 2 1 1 1 1 Na školu jsem přestoupila v průběhu roku z jíné školy a jsem naprosto spokojena :-) přístup učitelů a komunikace.. je to tu super:)
05.12.2018 1.2 1 2 1 1 1 1 ❤❤❤
30.07.2018 2.7 4 2 2 2 5 1
22.05.2018 1 1 1 1 1 1 1
22.05.2018 1 1 1 1 1 1 1
23.04.2018 1.2 1 2 1 1 1 1 Skvělá škola a perfektní učitelé, jsem tu naprosto spokojena :) Určitě to byla dobrá volba.
22.04.2018 1 1 1 1 1 1 1
13.04.2018 1.2 1 2 1 1 1 1 Supr škola, učitele i spolužáci :)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>

Statistika

Počet škol: 2874
Počet učitelů: 11937
Počet hodnocení: 173350