Hodnocení škol a učitelů

Arcibiskupské Gymnázium v Praze 2

Název: Arcibiskupské Gymnázium v Praze 2
Adresa: Korunní 586/2,
12000 Praha 2
Web školy: http://www.arcig.cz

 
Hodnotit školu Přidat učitele Dej vědět kamarádovi
 
 

Průměrné hodnocení školy1.39celkem 194 hodnocení

Průměrné hodnocení učitelů2.91celkem 84 hodnocení

 
 

Hodnocení školy

Arcibiskupské Gymnázium v Praze 2

194 hodnocení

 
Útulnost: 1.42
Možnost stravování: 1.48
Vybavení: 1.45
Podpora vzdělávání: 1.25
Spolupráce s žáky: 1.36
Nálada na škole: 1.39
Datum Průměrné
hodnocení
Útulnost Možnost stravování Vybavení Podpora vzdělávání Spolupráce s žáky Nálada na škole Komentář Funkce
01.12.2023 3.5 5 4 3 2 2 5
19.09.2023 2 2 3 3 1 2 1 Je to tu trochu težší, ale učivo se zvládnout dá. Je zde i několik sympatických učitelů. Škola také nabízí spoustu výměnných pobytů
25.08.2023 4.2 5 3 5 4 5 3 arcibiskupské gymnázium je jako vojna, kdo jí přežije, vyjde zocelený a připravený na život. většinu lidí ale bohužel semele a psychicky
04.11.2022 3.3 4 4 4 2 3 3 Souhlasím s tím,že to je DIVNÁ škola.Bez vybavení, bez hřiště, bez labů.Pokud nejste katoličtí fanatici a nemodlíte se 4x denně,volte j
28.12.2021 5 5 5 5 5 5 5
19.01.2021 1.3 2 1 1 1 1 2 Náročná škola. Učitelé jsou ale většinou velmi lidští, shovívaví i pomohou, když se k nim člověk chová slušně.
23.05.2020 1.5 1 2 2 1 1 2
21.01.2020 5 5 5 5 5 5 5 Moje nejhorší rozhodnutí v životě
15.01.2020 3 3 4 3 3 3 2 Permanentni stres a spatne znamky. Muzete se ucit pet hodin a stejne mit ctyrku. Cele ctyri roky jsem mela nijakou cestinu a matiku.
09.11.2019 1.3 2 1 2 1 1 1 Je to velmi těžká škola, ale dá vám hodně do života. Učitelé jsou někteří hororoví, ale někteří úžasní, tak, jako všude.
31.10.2019 3.5 3 3 5 2 4 4 Největší chyba mého života, nehlašte se. Škola krachuje, příšerní učitelé, hrozné vybavení aj.
31.10.2019 3.2 3 2 4 3 3 4
12.09.2019 3.2 4 4 3 2 4 2
07.08.2019 1 1 1 1 1 1 1
05.05.2019 2.2 3 4 3 1 1 1 Ano, je to narocna skola, ale dala mi hodne a stravila jsem na ni nejlepsi roky. Vzdy na ni budu vzpominat v dobrem

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>

Statistika

Počet škol: 3179
Počet učitelů: 12878
Počet hodnocení: 184789