Hodnocení škol a učitelů

Arcibiskupské Gymnázium v Praze 2

Název: Arcibiskupské Gymnázium v Praze 2
Adresa: Korunní 586/2,
12000 Praha 2
Web školy: http://www.arcig.cz

 
Hodnotit školu Přidat učitele Dej vědět kamarádovi
 
 

Průměrné hodnocení školy1.33celkem 188 hodnocení

Průměrné hodnocení učitelů2.94celkem 82 hodnocení

 
 

Hodnocení školy

Arcibiskupské Gymnázium v Praze 2

188 hodnocení

 
Útulnost: 1.35
Možnost stravování: 1.42
Vybavení: 1.38
Podpora vzdělávání: 1.21
Spolupráce s žáky: 1.31
Nálada na škole: 1.33
Datum Průměrné
hodnocení
Útulnost Možnost stravování Vybavení Podpora vzdělávání Spolupráce s žáky Nálada na škole Komentář Funkce
23.05.2020 1.5 1 2 2 1 1 2
21.01.2020 5 5 5 5 5 5 5 Moje nejhorší rozhodnutí v životě
15.01.2020 3 3 4 3 3 3 2 Permanentni stres a spatne znamky. Muzete se ucit pet hodin a stejne mit ctyrku. Cele ctyri roky jsem mela nijakou cestinu a matiku.
09.11.2019 1.3 2 1 2 1 1 1 Je to velmi těžká škola, ale dá vám hodně do života. Učitelé jsou někteří hororoví, ale někteří úžasní, tak, jako všude.
31.10.2019 3.5 3 3 5 2 4 4 Největší chyba mého života, nehlašte se. Škola krachuje, příšerní učitelé, hrozné vybavení aj.
31.10.2019 3.2 3 2 4 3 3 4
12.09.2019 3.2 4 4 3 2 4 2
07.08.2019 1 1 1 1 1 1 1
05.05.2019 2.2 3 4 3 1 1 1 Ano, je to narocna skola, ale dala mi hodne a stravila jsem na ni nejlepsi roky. Vzdy na ni budu vzpominat v dobrem
02.05.2019 1 1 1 1 1 1 1
16.04.2019 3.7 4 2 2 5 5 4 Škola je náročná, ale ve výsledku nic nenaučí. Požaduje učení nazpaměť bez vysvětlení souvislostí. Testy se píší i z neprobraného.
22.01.2019 5 5 5 5 5 5 5 Je to neskutečně těžká a divná škola
01.09.2018 3.8 5 5 5 1 2 5 Veeeeelmi těžká škola, učitelé hrůůůůza, spolužáci předpotopní
30.05.2018 1 1 1 1 1 1 1 Metody výuky na této škole jsou předpotopní, sposta učitelů už by měla být dávno v důchodě.
02.05.2018 4.3 5 5 3 3 5 5

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>

Statistika

Počet škol: 2893
Počet učitelů: 12007
Počet hodnocení: 174383